Belgické plněné pralinky krychle 150g (bílý vrch)

 
  • 1 z 5
 

Bonboniéra obsahuje 12 plněných belgických pralinek z mléčné, hořké a bílé luxusní čokolády v krabičce.

 

 

Dostupnost Do týdne
Cena 127,68 Kč bez DPH
143 Kč    
Kód produktu LB90815
Značka Selllot, s.r.o., K Hájům 34, 155 00 Praha 5 - Vyrobeno v Belgii
Kategorie BONBONIÉRY
 

Obsah: 12 ks belgických plněných pralinek: 6 ks mléčných pralinek, 3 ks z hořké čokolády, 3 ks z bílé čokolády.

Složení: cukr, rostlinný tuk (palmový a kokosový), kakaové máslo, kakaová hmota, máselný olej, sušené plnotučné mléko, lískové ořechy, laktóza, odstředěný kakaový prášek, sušená syrovátka (z mléka), bezvodný mléčný tuk, přírodní příchutě (vanilka, káva, třešně, irská káva, tiramisu, jahoda, amaretto, pomeranč), rýžová mouka, dextroza, emulgátor (sójový leticin), barvivo E162, pšeničný gluten, pšeničný slad, sůl.Obsah kakaové hmoty: Nejméně 53% v hořké čokoládě, nejméně 34,1% v mléčné čokoládě, nejméně 27% v bílé čokoládě

Informace pro alergiky: obsahuje mléko, syrovátku, sóju, může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a vajec.

Čistá hmotnost: 150 g.

Formát: krychle 93 x 91 x 93 mm

Výrobce: Delafaille Chocolatier nv, Belgie

Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem.

Výživové údaje na 100 g
 energetická hodnota  2378 kJ / 570 kcal
 tuky  37,6 g
 z toho nasycených  23,2 g
 sacharidy  51,4 g
 z toho cukry  50,1 g
 bílkoviny  5,1 g
 sůl  0,13 g

 

Bonboniera obsahuje výběr dvanácti nejoblíbenějších plněných pralinek z mléčné, hořké a bílé čokolády:

Delafaille_12_pralines

Doplníme logo Vaší firmy a požadovaný text. V případě zájmu se můžete laskavě obracet na:

Oblast Čechy Oblast Morava

Mgr. Lenka Knobová

Internetový obchod, account manager
+420 608 820 818
lenka.knobova@luxusnicokolady.cz

Ing. Ingrid Skřipská

Marketing, obchod
+420 728 467 991
skripska@selllot.cz

   

 

 

Hmotnost 0.15 kg
Počet kusů na paletě 1728
Počet kusů v balení 24
Rozměry 93x91x93 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: